vivat_poltava@ukr.net
+38 050 0645685 - готель
+38 096 8109787 - зоопарк
+38 067 5321550
ресторан "Vivat Провінція"

Ми в соцмережах:


Віват Провінція - порівняйте готелі Полтави - ми найкращі!

Не знаєте де зупинитися у Полтаві? Колишній готель виявився не найкращим? Немає часу вибирати готелі? Кращий вибір для Вас - готельно-ресторанний комплекс «Vivat Провінція» (Полтава) !

«Vivat Провінція» знаходиться в 10 хвилинах їзди від Київського вокзалу (Полтава) і 15 хвилинах від ділового центру міста Полтава.

Комплекс розташований в затишному куточку, недалеко від історичного місця Полтави - «Поля Полтавської битви». Тут приємно поєднується романтичний відпочинок і комфортабельність заміського готелю європейського рівня. Наші гості можуть розраховувати на якісне надання послуг, уважне обслуговування і професіоналізм персоналу.

Ми гарантуємо безпеку і конфіденційність своїм гостям. 8 затишних номерів готелю завжди готові прийняти гостей. Тут присутні теплі відтінки, атмосфера гармонії і спокою. У кожному номері є телефонний зв'язок, безкоштовний Wi-Fi інтернет, телевізор, кондиціонер і всі важливі дрібниці для короткострокового і тривалого проживання.

Всі номери обладнані електронними замками з магнітною карткою для вхідних дверей, що забезпечує безпеку і зручності у використанні.

Для Вашого комфортного відпочинку можемо Вам запропонувати:
• 4 одномісних номери категорії «стандарт» - 800 грн.
• 3 двомісні номери категорії «стандарт» - 1000 грн.
• 1 номер категорії «Двохмістний покращений» - 1200 грн.
Вартість додаткового місця - 200 грн. Діти дошкільного віку поселяються безкоштовно.
Сніданок (за бажанням) - 100 грн.
Додаткові послуги: махровий халат, одноразові тапочки, фен, автостоянка, оренда сейфа, прасування, прання.

У номерах не курять. Штраф за куріння в номерах - вартість номера. Проживання з домашніми тваринами за попередньою домовленістю.

У нас є зал на 25 місць для проведення конференцій, зустрічей та семінарів. Затишний зал оснащений сучасною технікою - проводьте семінари, конференції та переговори з зручністю!

Для любителів смачно поїсти і повеселитися у нас є ресторан європейської та української кухні, який знаходиться на першому поверсі готелю. Ресторан працює з 10.00 до 23.00.

За бажанням Ви можете замовити страви в нашому ресторані з доставкою в Ваш номер. Обслуговування в номерах 10% до рахунку.

На території комплексу знаходиться власний ковбасний цех, а також пекарня і пивоварня! Наша пивоварня пропонує різноманітні сорти відмінного пива високої якості.

Для дітей і дорослих ми пропонуємо відвідати чудовий зоопарк «Бабусин дворик», який знаходиться на нашій території. Ми можемо приймати автобусні екскурсії з м Полтава та інших населених пунктів (за домовленістю).

Для любителів активного відпочинку пропонуємо Вам масу розваг: дайвінг (підводне плавання) з інструктором і спорядженням, популярні культурно-пізнавальні туристичні маршрути по памятках Полтави та області, агротуризм, байдаркові тури, спуск на байдарках по річці Ворскла; поруч кінна ферма (с. Кованьковка) і гірськолижна база "Сорочин Яр", яка знаходиться всього в 7 км від нашого комплексу.

Сплатити свій рахунок Ви можете як за готівку, так і за безготівковим розрахунком. Оплата здійснюється на рецепції в національній валюті.

Замовлення номера за тел.
+38 (050) 064-56-85
Ми працюємо цілодобово!

Бажаємо Вам приємного відпочинку у нашому комплексі!
© 2024 Готельно-ресторанний комплекс Віват Провінція
Work.ua — наш партнер