vivat_poltava@ukr.net
+38 050 0645685 - готель
+38 096 8109787 - зоопарк
+38 067 5321550
ресторан "Vivat Провінція"

Ми в соцмережах:


Найкращі ресторани - "Vivat Провінція"

Пивний ресторан «Vivat Провінція» (Полтава) - у нас завжди
панує атмосфера веселощів та приємного проведення часу!

Двері нашого ресторану завжди відчинені для закоханих пар і прихильників футболу, для великих сімей і маленьких компаній, для справжніх цінителів добротнього живого пива з оригінальним смаком та неповторним ароматом. Легендарні пивні рецепти і заманливі аромати пивних закусок призвані із дня в день незмінно радувати цінителів пива та гурманів. Спеціально для Вас ми розробили ексклюзивне меню від шеф–повара, який радий здивувати самого перебірливого гостя ресторанів. Відвідувачі нашого ресторану знають - ми найкращі!

Відвідувачам ресторану «Vivat Провінція» пропонуються вишукані та цікаві страви європейської кухні. Кожна страва, яку ми Вам подаємо, приготовлена спеціально для Вас нашим шеф–поваром – свіжа, створена без всяких попередніх заготовок і напівфабрикатів.

У ресторані постійно проходять вечірки, пивні фестивалі, літні гуляння на відкритому повітрі. Заводні ведучі, шоу балети, артисти оригінального жанру, жива музика, ді-джеї – це все наш ресторан недалеко від Полтави. Приїзжайте до нас повеселитися і ми не розчаруємо Вас.

З великим задоволенням організуємо для Вас святкові корпоративи, день народження, весілля. Ми всього в 10 хвилинах їзди від м. Полтава!

Наш ресторан пропонує Вам три зали:
• головний, на 60 посадочних місць.
• банкетний, на 10 посадочних місць.
• пивний, на 12 посадочних місць.
Для бажаючих відпочити на свіжому повітрі вдалині віл міського шуму Полтави є два літні майданчики і затишні альтанки на березі озера.

Столик можна замовити за тел.
+38 (067) 532-15-50


Чекаємо Вас серед наших постійних клієнтів!
Порівняйте ресторани - ми найкращі у Полтаві!
© 2024 Готельно-ресторанний комплекс Віват Провінція
Work.ua — наш партнер