vivat_poltava@ukr.net
+38 050 0645685 - готель
+38 096 8109787 - зоопарк
+38 067 5321550
ресторан "Vivat Провінція"

Ми в соцмережах:


Справжнє живе пиво від "Віват Провінція" у м. Полтава!

Ми не пастеризуємо пиво, не фільтруємо, не додаємо консервантів - ми не користуємося технологіями масового виробництва! Ми - наступники вікових європейських традицій пивоваріння! Наша пивоварня виробляє тільки живе пиво!

Справжнє живе пиво живе тільки 20 хвилин після того, як його розлили в келих! Кімнатна температура, повітря, світло ... і через 20 хвилин Ви відчуєте зміну смаку пива. Пиво вмирає ...

Класичне живе нефільтроване, непастеризоване пиво, налите в келих, іскриться і грає бурштиновим кольором із золотистим відливом. Бульбашки відриваються від дна келиха і в хмільному танці піднімаються на поверхню. Це говорить про те, що вуглекислий газ повністю розчинений в пиві - напій був насичений вуглекислотою в процесі бродіння.

Оскільки вуглекислота йде з розлитого в келих пива, реагуючи з молекулами кисню і хмелю, утворюється густа піна, яка не тільки прикрашає кухоль, але і діє як бар'єр між пивом і повітрям. Саме тому пиво наливається з піною!

Молекули кисню, як один із складових компонентів повітря, згубно впливають на розлите пиво. Тому в країнах з правильною пивний культурою пиво п'ється відразу після розливу в келих, через піну.


Пивоварня «Віват Провінція» виробляє:

Світле пиво, типу Pils, щільність 12%, спирт до 5% об. Призначене для тих, хто хоче насолодитися справді повним і унікальним смаком солодового пива. Особливістю його є помірна гіркота і аромат хмелю, м'який солодовий смак з відчутним вмістом спирту, при цьому простежується тонкий аромат квітів. Сприяє гарному травленню. Вживається переважно з м'ясними стравами. Після пиття залишає на язику швидко зникаючий смак хмільної гіркоти.

Темне пиво, типу Dunkles, щільність 14,5%, спирт до 5,5% об. Створено спеціально для «застільного вживання». Це благородний напій чорного з рубіновим відтінком кольору, густий кремовою пінної шапкою, карамельним смаком і неповторною, унікальною сухою гірчинкою. Вариться по баварській технології. Вживається з усіма видами страв.

Червоне пиво, типу Red Ale, щільність 12,5% спирт до 5%. Бурштинового кольору з характерним солодовим смаком і гармонійно збалансованим хмельовим ароматом. Традиційний напій Англії. Використовуються дріжджі верхового бродіння. Особливою популярністю користується у жінок.

Медове пиво: щільність 13,5%, спирт до 5,2%. Пиво має насичений янтарно-медовий колір, володіє оригінальним смаком і ароматом хмелю в поєднанні з солодом і медом. Вариться з додаванням натурального меду. Мед привносить в пиво залишкову солодкість з приємним м'яким, але не пронизливим медовим смаком, що робить його особливим і неповторним.

Також ми проводимо екскурсії всередині пивоварні. Наші гості можуть дізнатися докладніше про справжнє живоме пиво, його відмінності від пива масового виробника, його користь, технології виробництва і використовувану сировину. За бажанням проводиться дегустація. Можливий трансфер (за домовленністю).

Купити живе пиво в м. Полтава можна в нашому ресторані і в мережі магазинів «Vivat Провінція» та SPAR:
• вул. Небесної Сотні, 13;
• вул. Пушкіна, 31/25;
• вул. Небесної Сотні, 61;
• вул. Головка, 15 (м-н Левада);
• вул. Зіньківська, 3а (с. Побиванка);
• вул. Перспективна, 1 (с. Розсошенці, м-н Садовий, ТЦ "Oval");
• вул. Перспективна, 8 (с. Розсошенці, м-н Садовий);
• вул. Європейська, 241-а.
© 2024 Готельно-ресторанний комплекс Віват Провінція
Work.ua — наш партнер